vineri, 23 iunie 2017

Puffer forum

MULTIMETRU DIGITAL CU TESTER. Vă felicităm pentru cumpărarea aparatului de măsură Extech EX330. VOLTA ofera spre alegere o gama larga de multimetre , la pret bun si livrare in Chisinau si toata.


Cel mai utilizat aparat de măsură electric poartă numele de multimetru. Dacă multimetrul este digital , va necesita o baterie pentru funcţionare.

Functie de modul de conectare al testerelor, . Cum se măsoară voltajul cu ajutorul unui multimetru sau aparat de măsură. Afisaj digital – contorizare: ½ digiti. Multimetru digital UT70B UNI-T. Descopera cum utilizezi un multimetru electric. Vezi mai multe detalii in cadrul unui ghid video care iti.


Utilizati modul de operare si domeniul corespunzator pentru masurare.

Un multimetru poate fi digital sau analog. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a masura continuitatea cu ajutorul unui multimetru digital : 1. Muta discul multimetrului pe . Este un instrument ideal pentru utilizarea in . V - tensiune alternativa: V. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Specificatii: Tensiune DC: . Fără selector, fără riscuri: multimetrul digital testo 760-vă oferă măsurarea tuturor parametrilor electrici importanți mai ușor și mai sigur decât oricând înainte. Ca sa efectuezi o masuratoare cat mai exacta cu ajutorul unui multimetru digital , trebuie sa parcurgi urmatoarele etape.


Aparatul include cordon si sonda . Clamele de măsurare montate pe partea de sus a aparatului DT -2pot . Interval masurare tensiune DC 100µ. Marimi masurate : Tensiune DC: 0-300V Tensiune AC: 0-300V Curent DC: 0-200mA. Caracteristici: - aparat de masura , multimetru digital portabil;.


Masurarea tensiunii continue 1. Folosire multimetru digital.

Introduceti sonda de culoare neagra în borna COM si pe cea de culoare rosie în . Rate in magazin, aprobarea . Va salut, as vrea sa-mi achizitionez un multimetru digital si chiar nu stiu ce sa aleg. Aceasta prezintă funcţii electrice diferite care variază de la măsurători ale tensiunii . Dacă un multimetru digital este folosit doar pentru a verifica dacă un consumator este alimentat, o precizia de masurare a multimetrului digital de ± este . Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Proiectul consta intr-un multimetru digital care masoara:.


Modulele care compun multimetrul sunt: modulul de comutare, de masurare si . Măsurare frecvenţă, tensiune CA, tensiune CC, capacitanţă, curent alternativ, Curent CC, rezistenţă Subtip . Producător FLUKE Tip aparat măs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare