luni, 18 decembrie 2017

Prb nacela

Auto, moto si ambarcatiuni Autoutilitare. Utilitară cu nacelă second-han anunţuri de la utilitară cu nacelă de vânzare pe Europa Camioane - Cumpărare de utilitară cu nacelă , găsiţi vehiculul Dvs. Prb , nacela ,platforma autoridicatoare pe sasiu cu brat telescopic 18m. Oferim spre inchiriere PRB - nacela - cu brat hidraulic 18m pentru diverse aplicatii la inaltime in domeniul industrial si civil.


Inchirieri prb nacela in Bucuresti si zonele limitrofe. Va oferim spre inchiriere prb nacele performante, manipulate de personal calificat. Vehiculul este în stare de funcționare, dar bateria nu este cea mai bună, și ar avea . PRB nacela , 16m ,se inchitiaza minim ore. Putere de ridicare : 2kg. Platforma Multitel EC1Tip: Hidraulica.


Firma cu experienta in servicii de inchirieri nacele si platforme de lucru la inaltime, nacele de inchiriat in Brasov si imprejurimi. Nacela PRB Multitel MT182EX. Permite lucrul la o înălțime de metri, pentru lucrările exterioare dificile.


Nissan PRB este o nacelă robustă și extrem de sigură. Oferte produse si servicii: nacela prb. Furnizare bunuri (auto nacela PRB sau similar) in cadrul proiectului: „ACHIZITIE DE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE INOVATIVE IN CADRUL . Kg cu manipulant, brat telescopic metrii Haulotte, cuva izolata, . Societatea noastra vinde din. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru nacela prb. Obtine pretul cel mai bun pentru nacela prb.


SC Servicii Publice lasi SA, doreste sa achiziționeze o platformă autoridicătoare cu nacelă tip PRB. Produsul poate fi şi second hand dar cu . Pretul nu include transportul utilajului tip nacela pe sasiu de camion. Descriere scurta: Camioneta cu nacela ridicatoare tip PRB , conform caietului de sarcini. Text integral: Pentru a vizualiza textul integral al .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare