luni, 25 decembrie 2017

Vand matrite peleti

Matrita pentru presa peleti , granulator. Matrițe Peleti ,role presare Peleti ,ciur mașina tocat carne. Vand presa peleti ( brichete) rumegus.


Matrite plane pentru productia de peleti pentru incalzit sau furaje concentrate. Cea mai importantă piesă din presa de peleți este matrița.

Realizam site pentru producerea peletilor de orice tip sau model de presa. Folosim cea mai noua tehnologie pentru proiectarea si executia si produsele noastre. Presa peleti cu matrita plana pentru productia de peleti pentru incalzit sau furaj. Seturi de role ( sau role in functie de model ) si matrite cu diametrul gaurilor . Matrite si role pentru prese de granulat furaje Se asigura piese de schimb. Vanzare masini de granulat cereale si rumegus ieftine si bune.


Msina de facut peleti Cissonius Germania Ideala pentru cei ce detin ateliere de tamplarie! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, .

Masina este gata de livrare. Contactati-ne doar daca sunteti interesati. Accesorii contra-cost minicomplex peleti AMP-304D. Role, Matrite inelare peleti 6-14mm - Germania GRAF, SALMATEC, Italia. Pret : Cere oferta de pret.


Presele sunt livrate cu matrite de diametrul Ømm insa acestea pot fi adaptate foarte usor procesului de productie prin alegerea unei . Fabricarea peletilor acasa implica o investitie de cel putin cateva mii de euro,. Apartamente, case si terenuri de vanzare sau inchiriere, in toata tara. Se vinde afacere la cheie , Fabrica Peleti Brasov formata din 1-Sistem Presa. Linia de bricheta paie din . Utilaj pentru facut surcele autosplit. O fabricuta de peleti pentru incalzire poate fi o idee buna de afaceri in.


Diametru peleti : 6- mm Lungimea peleti : 3-mm Motorul Principal - 2X kW Motor. Granulator Seria PellTech model: GRP-1. Linie completă pentru fabricarea peleților din paie, lucernă, rumeguș, furaje etc.


Dl Ciurduc , matrita e buna , materialul e uscat prea tare , dupa cum stiti eu am. Pe linia fabricarii de peleti , deocamdata am oprit productia dar nu si.

Decantor Palnie Chei reglaj. Manual de utilizare in limba romana. Specificatii Tehnice Putere motor 2. Vand vitei rasa valdostana cu pedigree, originara din Italia, rasa mixta. La sfârșit adaug o parte de rumeguș la două părți de hârtie și cu o cană torn în matriță. De vanzare , Fabrica Peleti Brasov formata din 1- Presa.


Matrița este făcută din resturi de țeavă de la . Linie peletizare peleti din resturi vegetale Descriere: linie peletizare peleti din resturi vegetale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare