miercuri, 13 decembrie 2017

Trodat stampile

Operatiunile automate garanteaza dozare repetitiva si precisa, chiar si pentru lichide vascoase . Acura Manual 86 microdispenser manual, cu reumplere automata , destinat. Este o pipetă cu doi pasi de pipetare, permitand distribuirea de şi ml din. Ajutoare de pipater – pere din cauciuc sau controller pentru pipete mecanic sau electric.


Furnizori: Hirschmann, Eppendorf, Bran Vit Lab.

Micropipete automate : toate produsele din Micropipete automate. Proiectate dupa principiile ergonomiei, pipetele mono si multicanal OPTIPETTE. Se vor utiliza numai pipete de sticla sau varfuri de pipete curate,. Tipuri de pipete automate folosite frecvent in laborator.


Dotare: - Hota de lucru sau nisa cu flux laminat vertical. Hach oferă o varietate de pipete, inclusiv serologică, Mohr, volumetrică, clasa A şi pipete automate cu volum fix sau variabil. SINGLE CHANEL - VOLUM FIX- MECANICE, SINGLE CHANEL - VOLUM VARIABIL- MECANICE.


Greutate redusa, Greutate redusa.

Accesorii pentru pipete , online la AMEX-lab. Pipetele sunt disponibile în diferite . Asistenta si consultanta in timp real. Au selector de precizie al volumului. Sunt uşor de calibrat şi de. CAIET DE SARCINI privind achiziția de pipete automate și accesorii.


Caietul de sarcini face parte integrantă din Documentația de . Comlibris ( provienenta Accumax) : Produs. Functioneaza pe principiul . LLG-uniTOPDISPENS DUO permite moduri de utilizare intr-un singur dispenser: dilutie, clatire, sticle de reactivi si recirculare intr-o singura unitate. Data limita pentru incarcarea ofertelor in SEAP 31.


Vand pipete automate pentru laborator de analize. Pret per bucata, negociabil. Oferte produse si servicii: pipeta automata. PIPETE AUTOMATE CU VOLUM VARIABIL SERIA PV.


Analizoare de laborator (biochimie, hematologie, Elisa), reactivi de diagnostic, teste rapide (HIV, H. Pylori Ag., BTA), microscoape, pipete ,teste Patch, carduri . Cautarea trebuie sa acontina mai mult de caractere Casuta Ce, cine?

Produsul va fi insotit la livrare de certificat de calitate si ISO producator. CAPSULE EPPENDORF CU CAPAC (1.Smt). HUMAPETTE SMART LINE VOLUM FIX. Varf pipeta automata 1-2μl, sterile, 1-2μl, compatibile cu pipeta. Bec indicator pentru aparat pornit.


Consumabile pentru laborator: varfuri pipete automate , tuburi Eppendorf. Pipeta automática volum variabil autoclavabila. Noutati Contact Dotare minima Finantare. Design ergonomic, ultra usoare, asigura o manipulare . Instrument utilizat in laboratoare pentru a transfera lichidele in mod rapid si sigur.


Are volum reglabil si componente autoclavabile, realizate din materiale ce . Preturi pipeta - Lista cu rezultate pentru pipeta. EPPENDORF, CULOARE GALBENA Varfuri pipeta tip Eppendorf, culoare galbena, pentru pipete automate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare