joi, 31 mai 2018

Aparat sigilat pungi sterilizare

Dentex ofera o gama variata de produse si echipamente pentru . Termen de garantie: luni. Unitatea centrala este din otel inoxidabil, usor de curatat. Prezinta o structura moderna!


Pungi sterilizare autosigilante x 2mm. De curand m-am hotarat sa achizitionez un aparat de sigilat pungi. Hawotest – sisteme test pentru testarea procesului de sigilare.


Magazinul online Optimum Medical pune la dispozitia clientilor sai o . Rola pungi nylon sterilizare Pupinel 102mmx30. HAWO HM 7- aparat rotativ de sigilat instrumentar in role si pungi , in vederea sterilizarii, pentru clinici si spitale. HAWO HD 3- aparat cu impuls de sigilat instrumentar in role si pungi , in vederea sterilizarii, pentru clinici si spitale. Fiți primul în a face o recenzie acestui produs. Sigilator pentru pungi de sterilizare la rola, cu taietor.


ECHIPAMENTE MEDICALE - Sterilizare - Masina De Sigilat Cu Imprimanta. Dispozitiv de sigilat prevazut cu un sistem de i. Necesita aparat de sigilare pungi. Produs nou cu factura si garantie ! V, Hz - consum redus de energie electrica cu - temperatura . LCD cu meniu intuitiv si usor de. Personalul care realizează sterilizarea trebuie să se asigure că respectivele pungi sunt bine sigilate (se folosește un aparat de sigilat pungi ), . Selina Seal este un aparat de sigilat pungi , performant, fiabil, cu un design placut.


Pe suport pot fi asezate simultan role de sterilizare. Lungime maxima de sigilare : 28. Temperatura de sigilare : 1- 2˚C. Model rezistent, durabil, calitate germană.


Aparate Sigilat Pungi - 1oferte. Pungi de sterilizare , normale şi autoadezive p. Destinat numai pentru lipirea rolelor pentru autoclave. Sigilarea pungilor pentru sterilizarea cu autoclave.


Masina de sigilare face o pereche cu sistemele de sterilizare , si are o functionare. Afișajul mare și cele două interfațe USB integrate fac aparatul ușor de utilizat. Posts about aparat sigilat written by marketingtcm. Instrumentarul ambalat in pungi si sterilizat la autoclav ramane steril pentru o perioada . Nu sunt opinii despre acest produs.


Condiţii de siguranţă pentru închiderea rolelor HR, pungi simple, saci de acoperire sau așa-numitele pungi cu. Suport integrat al rolei de sigilat. B, de litri, a patru distilatoare de apa și a patru aparate de sigilat pungi.


Denumirea unitatii contractante: Primaria Municipiului Rm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare