miercuri, 30 mai 2018

Incarcatoare frontale telescopice

Kubota de kW, in stare buna de functionare, . Pret inchiriere cilindru compactor in Iasi pentru lucrari de compactare a terenurilor , compactare platforme de pamant sau argila, drumuri piatra, compactare . Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Constructii. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Indiferent de care ar fi, compactarea se realizeaza cu cilindre compactoare.


Inchiriere cilindru compactor si vibrocompactor pret.

Excavator Liebherr 9pe pneuri, 14t, an fabricaţie . CILINDRU COMPACTOR autopropulsat este potrivit atât pentru. Acest cilindru compactor se utilizează la construirea de autostrăzi, parcări, lucrări. Asiguram transport si manipulator. Pentru distante mai mari va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret . Poza de profil By Barbu Adrian Publicat.


Cilindru Compactor Caterpilar CP. Descriere scurta: inchiriere utilaje terasiere (autogreder si cilindru compactor ), autogreder minim ore fuctionare si cilindru compactor minim .

INCHIRIERI CILINDRI COMPACTORI Noi va oferim spre inchiriere cilindru compactor. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje industriale. Pentru servicii de inchiriere cilindru compactor in Iasi, ia legatura cu firma Vam Sofi Trans care iti sta la dispozitie si cu alte utilaje de constructii si nu. Activitatea principală a societăţii este: activităţi de închiriere şi . Descoperiti inchirieri cilindru compactor la preturi reduse . Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile.


Vand cilindru compactor Hamm, Bomag,. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Vanzare si inchiriere utilaje de constructii second hand Tamper Mai compactor EuroShatal TC63.


Basculante de inchiriat , inchirieri utilaje, autobasculante 8x. BAIXA are un vast parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, drumuri, etc. Compania noastra ofera servicii de inchirieri utilaje Timisoara si imprejurimi. Rulou compactor , tamburi, diesel, multifunctional pentru productivitate excelentă.


Tamburul dublu vibrator este capabil să execute o gamă largă de aplicaţii de . V nd cilindru compactor , Cositoare rotativa surum12 V nd urgent excavator. Imobiliare - Apartamente - Garsoniere de inchiriat. Motor iveco pentru camioane sau utilaje cilindri in linie. Servicii de inchiriere autoutilaje cu deservent pentru D.

Buldoexcavator cilindru compactor miniexcavator. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru inchiriez utilaj. JCB 3CX cu brat extensibil lame paleti. Mecanic utilaj-buldoexcavator, cilindru compactor ,finisor asf.


Giurgiu, Giurgiu Acum săptămâni. Distribuie anunțul Salvează .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare