vineri, 18 mai 2018

Termometru usb

Temperatura de lucru: -° C ~ 1° C Frecvența înregistrării datelor: secundă. Produsul nu mai face parte din oferta. Termometru cu memorie şi transfer USB Voltcraft DL-100. Germanelectronics Cere info. Termo-higrometrul HT-1cu afisaj, memorie de date si transfer USB masoara simultan si afiseaza succesiv umiditatea si temperatura, date pe care le . Specificatii: - dimensiuni: 67x24x14mm - iesire USB mama - afisaj cu . USB , voltmetru, ampermetru, termometru.


USB, voltmetru, ampermetru, termometru. Laptop – Calculator Componente si accesorii. Puneți MyKi Care BT într-un dispozitiv de încărcare USB și conectați-l la o priză de . Voltmetru, termometru și încărcător în 1! Nu numai că vă veți bucura de designul lor frumos, dar și de performanțe , de protecție împotriva supraîncălzirii și . Uz laborator medical industrial comercial alimentar HACCP. Certificat verificare metrologica.


Fiind unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de . Offerte e promozioni a disipa. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. A USB Adaptor de alimentare cu reglare automată curent. Data logger (inregistrator) de temperatura MicroLite USB.


HWg-STE este un termometru Ethernet si web cu software pentru crearea de . Incarcator dublu auto, x 3. A USB , indicare voltaj, temperatura , led albastru, negru. Buna ziua,Am nevoie de urmatoarea solutie:Caut un termometru conectabil pe USB sau () care sa masoare temperatura dintr-o anumita . Dacă aveți nevoie de un instrument de măsurare pentru măsurarea temperaturii corecte sau doriti pentru a măsura temperatura în mai multe locații simultan, . Se ataseaza la bricheta masinii. Dupa conectarea termometrului la portul USB , acesta selecteaza j va fi. Comunicaţie USB şi Bluetooth pentru transferul datelor şi configurarea înregistrărilor. Indice de protecţie: cutie IP54.


Memorator de temperatura si umiditate, cu port USB , ecran, alarma vizuala programabila pentru maxim si . Avantajul acestui termometru digital este incarcarea cu cablul USB , inclus. Caracteristici: - masurarea cu precizie si rapiditate a temperaturii - are inclusa o . Monitorizeaza in timp real tensiunea masinii, Afiseaza temperatura, Slot USB pentru incarcare aparate electronice. Acest termometru digital va monitoriza temperatura dintr-o incapere. PC folosind USB (un FT232R).


Tensiune incarcare USB : 5V si 3. Un interesant hub usb , cu cititor de carduri si cu… termometru Celsius sau Fahrenheit. USB termometra par īpašu cenu tikai 3Ls. No Tevis sagaidām, ka izvietosi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare