joi, 26 noiembrie 2015

Fräsmaschine

Picon ), cilindru compactor, autobasculante 18- mc. Categorie: Oferte închirieri. Inchirieri utlaje constructii.


Daca aveti de sapat un sant, o groapa, o fundatie, un beci, de realizat un bransament de apa,curent,canalizare sau . MINIEXCAVATOR CU CUPA SI PICON. Utilajele spre inchiriere sunt: buldoexcavatoare cu sau fara picon , excavatoare pe pneuri si senile, autogradere, autobasculante 8× traillere, .

Miniexcavator Bobcat tone . Sector Bucuresti Telefon validat. Buldoexcavatoare , Buldoexcavatoare de inchiriat , inchiriere Buldoexcavator. Instalatie hidraulica pentru picon.


Preț de închiriere fără TVA: 1lei. Catalogul de inchirieri (click pentru a mari) . Compania pune la dispoziția clienților propriile utilaje spre închiriere : excavator pe roți, buldoexcavator, buldoexcavator cu picon , . Excavator cu picon de la T – 1T. Cele mai ieftineinchiriez picon.

Deplasare pe roti, cupa de 0. Model standard inclusiv cabină cu protecţie împotriva răsturnării (ROPS), tracţiune, braţ standard şi cupă standard cupa 2. Oferim spre inchiriere o gama variata de utilaje de constructii. In functie de lucrare se poate accesoriza cu diverse cupe, picon sau foreza. SEAP, societatea urmează a închiria următoarele utilaje: buldoexcavator cu picon şi cupă multifuncţională (o bucată),. NCHIRIERE BULDOEXCAVATOR CU ACCESORII.


J, cu operator calificat pentru orice. Disponibile pentru inchirieri. BAIXA are un vast parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor. Vezi toate anunturile utlizatorului: PETER PETRE . Sibiu - inchiriere excavatoare senilate pentru excavatii Sibiu - inchiriere picon pentru lucrari in constructii . Utilaje constructii - utilajele pe care le oferim spre inchiriere sunt destinate finalizarii.


L - inchirieri utilaje pentru constructii in galati, inchiriere buldoexcavator, macara. Domeniu de activitate: Închirieri de utilaje de construcții și lucrări. Incarcatoare frontale Timisoara. Miniincarcatoare frontale Timisoara. Vanzari si inchirieri utilaje Timisoara.


Nu trebuie sa investiti in scule si unelte, le inchiriati pentru cat timp aveti nevoie, nu trebuie sa va ocupati de service sau . Tarife vanzare si inchiriere utilaje de constructii, preturi foarte avantajoase, echipamente de.

PICON EXCAVATOR 5T, 3lei, NEGOCIABIL, NEGOCIABIL. Pentru servicii de demolare, Buldoexacavatorul este dotat cu picon. Oferte produse si servicii: buldoexcavator picon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare