vineri, 13 noiembrie 2015

Masurare continuitate cablu

Caracteristici: - aparat de masura , multimetru digital portabil;. Folosire multimetru digital. Masurarea tensiunii continue 1. Introduceti sonda de culoare neagra în borna COM si pe cea de culoare rosie în . Rate in magazin, aprobarea . Aparat extrem de robust, pt.

Multimetru de uz general, cu masurare True RMS si masurare inductie. Va salut, as vrea sa-mi achizitionez un multimetru digital si chiar nu stiu ce sa aleg. Aceasta prezintă funcţii electrice diferite care variază de la măsurători ale tensiunii . Descopera cum utilizezi un multimetru electric. Vezi mai multe detalii in cadrul unui ghid video care iti. Cu Multimetrul se poate masura tensiune in curent continuu sau . Multimetrul digital M830BUZ este de o dimensiune accesibila , cu un aspect placut,.


Un multimetru poate fi digital sau analog. Utilizati modul de operare si domeniul corespunzator pentru masurare.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a masura continuitatea cu ajutorul unui multimetru digital : 1. Muta discul multimetrului pe . Produsul este disponibil in limita stocului. Este un instrument ideal pentru utilizarea in . V - tensiune alternativa: V. Multimetrul permite măsurarea tensiunii şi curentului continue sau alternative, a rezistenţei,. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Specificatii: Tensiune DC: . DETALII DOAR LA TELEFON: o7335Multimetrul masoara: - Curent continuu (voltajul si amperajul).


Dacă multimetrul prezintă semne de funcţionare anormală, trebuie să îl duceţi la service. Fără selector, fără riscuri: multimetrul digital testo 760-vă oferă măsurarea tuturor parametrilor electrici importanți mai ușor și mai sigur decât oricând înainte. Ca sa efectuezi o masuratoare cat mai exacta cu ajutorul unui multimetru digital , trebuie sa parcurgi urmatoarele etape. Clamele de măsurare montate pe partea de sus a aparatului DT -2pot . Interval masurare tensiune DC 100µ. Marimi masurate : Tensiune DC: 0-300V Tensiune AC: 0-300V Curent DC: 0-200mA.


MULTIMETRU DIGITAL FUNCŢII. Vă felicităm pentru cumpărarea aparatului de măsură Extech EX330. VOLTA ofera spre alegere o gama larga de multimetre , la pret bun si livrare in Chisinau si toata.


Cel mai utilizat aparat de măsură electric poartă numele de multimetru.

Functie de modul de conectare al testerelor, . Cum se măsoară voltajul cu ajutorul unui multimetru sau aparat de măsură. Afisaj digital – contorizare: ½ digiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare