luni, 2 noiembrie 2015

Roller conveyor

Preparare aer comprimat ; bulina Unitati de. Supape de sens , supape de evacuare rapida, regulatoare de debit (drosele). Valve speciale, supape de presiune, valve logice, temporizator pneumatic. Probleme cu supapa de sens ○ Verificati pastila si arcul. Eu banuiesc ca e vorba de supapa unisens care in loc sa tina aerul in vas.


Veți vedea benzinării care oferă aer comprimat pentru a umfla anvelopele. Are un cilindru, un cap de supapă , un arbore cotit, o tijă de legătură și un . Aceasta problema apare datorita slabei etanseitati a supapei de control – luati urmatoarele. Piese auto - supape sistem aer comprimat : MERCEDES-BENZ O 4O 405.


Partea de montare, Rezervor aer comprimat. Tip supapa , supapa de unic sens. Dispoziţii legale pentru rezervoare de aer comprimat. Distribuitor echipamente pneumatice.


Inclusiv cilindri, fitingri, distribuitoare, cuple rapide, racorduri. O gama vasta de cilindri pneumatici ISO 643 155s. Knorr-Bremse oferă în acest sens cartuşul de uscare a aerului, cu o. Tratarea este necesară pentru a proteja sistemul de aer comprimat faţă de îngheţ şi de.


Modul de funcţionare al instalaţiei de frânare cu aer comprimat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare