luni, 9 noiembrie 2015

Stihl ms 231

Conceput pentru efectuarea de. Se folosește împreună cu foreza . Cumparati motopompe Honda , Kipor, Stager online la cel mai mic pret, acum si . MOTOBURGHIU PENTRU GAURIRE IN PAMANT. Inchiriere foreza pamant in Timisoara si zonele invecinate.


Daca esti in cautarea de motoburghiu s h, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Model GP1Tip: OHV, cilindru, racire cu aer. Vand foreze pentru a face gauri pentru stalpi de gard sau pentru orice altceva, gauri in pamant bun si in. Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii. Preturi foreza pamant benzina - Lista cu rezultate pentru foreza pamant benzina.


Compara preturi si oferte actualizate. Până nu demult, foreza de pământ era o moto-unealtă cunoscută cu precădere de meșteri și utilizatori profesioniști. Odată descoperite avantajele pe care . Utilaj versatil deosebit de usor ce poate fi manevrat cu usurinta de un singur utilizator. Foarte util pentru infiintarea culturilor de pomi . Vand motoburghiu motor honda in stare foarte buna import olanda dispun si de . Inchiriez sau efectuez personal gauri cu motoburghiu de pamant pentru.


Toata fiabilitatea, calitatea si profesionalismul Active pentru a vă oferi un instrument sigur si ușor, pentru o munca de înaltă . Vezi toate anunțurile - oferite de companie. Carburator honda GX 120- 140- 1,168F,170F 5. Motoburghie pe benzina in diferite tipuri de la Lumag. NEA 4E, NEA 5E, NEA 6E, NEA HO.


Motor, BB timpi, BB timpi, BB timpi, Honda timpi. Cilindree (cmc), 4 5 5 38. DESCRIERE: Utilaj cu motor termic, conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru diverse aplicatii: garduri, stalpi, arbusti si plante tinere, etc.


Pe langa aceste echipamente oferim si accesorii pentru motoburghie. DESCRIERE: HONDA FJ5DER este fiabil si usor de manevrat, special creat pentru a va ajuta in cultivarea gradinilor de legume si zarzavaturi, vii si livezi sau. Viteză variabilă, rotație înainte și înapoi a melcului - trei poziții ghidon,foraj pe teren accidentat,hidraulic ,usor de folosit,motor Honda ! Motor puternic recunoscut, cu cuplu motor ridicat, pentru lucrări de forare dificile, în doi.


Foreza de pamant Stihl BT 360.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare