vineri, 24 aprilie 2015

Cantar platforma 1500 kg

Electronice si electrocasnice Alte. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Platforma electronica industriala cu celule de cantarire. Comanda online de la ITGStore. Intra pe site pentru oferta completa.


Este un echipament rezistent datorita structurii . Pentru verificarea greutatii marfurilor. Structura poate fi atat din otel vopsit electrostatic, cat si integral din INOX. Rate in magazin, aprobarea creditului pe . Familia de cântare platforma EP realizatã într-o gamã variatã de modele este destinatã în special activitãtii. Cantare industriale, cantare platforma. Atat platforma cat si structura tarcului de retentie sunt GALVANIZATE.


Сântarul de tip platformă MG Hercules T7LCD este confecționat din materiale rezistente în timp, platforma este confecționată din metal cu grosimea de 3mm, . Un cantar dinamic axa cu axa este compus dintr-o platforma cu dimensiunile. Ce vă oferă platforma pentru animale TEM 4LC-SC. Fără verificare metrologică – nu este destinat tranzacțiilor comerciale.


Mi-ar trebui si mie metoda de calibrare pentru un astfel de cantar. Complet echipat: platformă , țarc retenție și uși de acces. Cântare pentru ovine și porci.


Produs : Transpalet cu cantar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare