luni, 13 aprilie 2015

Capac frigorific funerar

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Bucuresti, Sectorul Ieri 22:47. Capacul frigorific este un obiect funerar folosit pentru conservarea persoanei decedate pe o perioada mai lunga.


Este necesara achizitionarea acestuia atunci. Acest capac frigorific poate inlocui inmormantarea.

Frigidere mortuare capace frigorifice. Mercedes e 2Dric limuzina funerara Acum o oră Preţ10. Prestatorii de servicii funerare încearcă încet să se alinieze. Există capac frigorific în șase colțuri, pentru sicrie mai elegante, în patru colțuri . OSIRIS este o instalaţie frigorifică mobilăpentru depozitarea cadavrelor defuncţilor care se poate monta pe.


Vand capace frigorifice marca Ceabis,mai multe modele,respectiv din 2. Capac frigorific de la prestatori servicii, producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo.

Capacul acesta poate fi asezat peste orice siciru si mentine o temperatura constanta de -grade. Capacul poate fi folosit pentru sicrie in sau colturi. Casa Albastra aduce spre inchiriere capacul frigorific impreuna cu celelalte servicii si produse funerare , dar si separat la cerere. Datorită capacului transparent şi termoizolant, . Oferim spre inchiriere capac frigorific funerar , perfect adaptabil oricarui tip de sicriu.


Este model de ultima generatie si . Ataşarea unui capac frigorific la sicriu pare soluţia ideală mai ales pe. CEABIS este un brand profesional de renume in lumea serviciilor funerare. A creat capacul frigorific , in scopul conditionarii corpului neinsufletit pentru un timp.


Inchiriere capac frigorific sicriu. Sos Fundeni 2 langa reprezentanta . Prima zi a Salonului Funerar a adunat ieri cei mai importanţi. Preţul unui astfel de capac frigorific este de 3. Tariful perceput pentru închirierea unui capac frigorific variază în funcție de.


Administrației Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, funcționează, începând . Produse şi servicii: constatare deces, îmbalsămare, transport funerar intern şi internaţional, coroane.

Dupa deces corpul intra in degradare, de aceea este nevoie de capac frigorific , pentru a conserva si a stopa degradarea lui. Capacele noastre frigorifice sunt de. Transprtul capacului precum si montarea acestuia este asigurata de catre personalul . Stefy Group ofera servicii de inchiriere capac frigorific in Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si. Apelati cu incredere la firma noastra de servicii funerare ! Funerare Luigi va ofera capac frigorific pentru inchiriere.


Ultimele noutăţi din domeniu pompelor funerare , dricul electric şi sicriele ecologice cu capace frigorifice , sunt prezentate la Romexpo, . Nu se bagă în pământ cu acest capac frigorific. Oferim transport funerar de specialitate, cu autospeciale funerare. Casa Funerara Blaj vă oferă urmatoarele servicii: 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare