luni, 27 aprilie 2015

Sulfat de cupru pentru pomi

Livada de pomi fructiferi are nevoie de îngrijiri speciale pentru a trece. Tot acum , se poate aplica primul tratament de iarnă cu sulfat de cupru , . Trebuie specificat într-adevăr că tratamentele de toamnă la pomii fructiferi. Rețetă: Se prepară din sulfat de cupru (piatră vânătă), var și apă. Zema bordeleză este prezentă în schema de tratament la pomi , viţă-de-vie şi. Stiai aceste lucruri esentiale despre stropirea pomilor ? Tratamente la pomii fructiferi cu uleiuri si substante pe baza de cupru,.


LA SUTA insa nu sunt convins ca e cel mai bine. Aceste stropiri se fac în perioada în care pomii fructiferi sau arbuştii sunt în. Totul despre Zeama Bordeleza - Sulfat de cupru (piatra vanata).


Stropiri la pomii fructiferi cu sulfat de cupru -spraying fruit trees. Stropire pomi cu zeama bordeleza( sulfat de cupru ) si proba vermorel Farmate. Aceste tratamente se aplica si in livezile de pomi fructiferi comerciale. La data la care va scriu, am o dilema: am stropit cu sulfat de cupru la . Tratamentele se vor aplica pe pomi cu scoarţa uscată, neacoperită de gheaţă,. La toţi pomii , primul tratament de iarnă se face cu substanţe cuprice, când.


Syngenta recomandă pentru stropirea albastră sulfatul de cupru , adică piatră . Cereale - plante - pomi Seminte-plante gradina. Vand Piatra vanata Sulfatul de cupru la lei pe kg. Solutie uleioasa cu insecticid pentru pomi Confidor Oil 5ml. Pentru ca pomii fructiferi sa nu mai se maneze vreau sa ii stropesc cu piatra vanata, acel sulfat de cupru care se amesteca cu apa si var. După tăierile de rărire, corecție și rodire a pomilor fructiferi și a. Zeama bordeleză este un fungicid de contact, pe bază de cupru, care combate.


Una dintre lucrările importante primăvara este stropirea pomilor fructiferi,. Sfaturi tehnice boli pomi fructiferi oferite de Pepiniera Pomicola Bors. Se recomanda pentru stropirea albastra sulfatul de cupru , adica piatra . Aceasta substanta, folosita la stropirea pomilor fructiferi poate afecta atat fructele cat si legumele.


Daca sunt consumate, acestea pot otravi . Pomii se imbaiaza, adica se stropesc din abundenta de la varf la baza,. Cine mai recomanda sulfatul de cupru la tratamente in pomicultura . Sulfatul de cupru sau piatra vanata, se foloseste la stropirea legumelor, pomilor fructiferi, vitei de vie, impotriva manei. Combaterea manei se face prin stropiri . CITESTE SI: Taierile de toamna la pomii fructiferi: de ce aspecte trebuie.


Rolul varului este de a neutraliza sulfatul de cupru. Stropiti viata de vie, pomii sau legumele in ziua in care solutia a fost preparata, folosind . ULEI HORTICOL si un tratament cu fungicide pe baza de cupru. Sulfatul de cupru , cunoscut și sub numele de piatră vânătă, este o sare a cuprului cu acidul sulfuric, cu formula chimică CuSO4.


Pentru cultivatorii de pomi fructiferi, cuprul are un rol foarte . SULFAT MUIABIL – impotriva fainarii la mar . Livezile cu pomi fructiferi au nevoie de o îngrijire deosebită la începutul primăverii, când atenția pe care le-o acordați are o mare influență . Se intampla ceva daca stropesc pomii acum ,la grade afara ziua si. Am uitat sa te intreb:zeama bordeleza=solutie sulfat de cupru ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare