vineri, 3 aprilie 2015

Troliu forestier in tiranti

De de ani partenerul tau de incredere pentru service, inchirieri nacele si motostivuitoare. Gama variata de poduri rulante si stivuitoare second hand. Va oferim o gama variata de: motostivuitoare , electostivuitoare, transpalete electrice, semielectrice sau manuale. Mecano Valmar ochipa de profesionisti experti . Proiectate pentru a asigura functionalitatea business-ului .

Realizăm reparații şi revizii periodice pentru stivuitoare şi transpalete electrice în județele Timiş, Ara Bihor şi Caraş-Severin. Această linie de stivuitoare oferă o vastă gamă de soluţii. Produsele sunt concepute apentru a fi utilizate în spaţii înguste şi să acopere diverse moduri de . Dărmăneşti, Calea Trotuşului, nr.


Astfel, vă oferim cele mai avantajoase servicii de reparații stivuitoare pentru orice tip de electrostivuitor sau motostivuitor. Pe lângă servicii de întreținere și . Bucuresti Sector Aleea Mizil 70- 74.

La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte . EFI LOGISTICS INT aduce pe piata din Romania stivuitoare ATLET - UNICARRIERS, produse din domeniul logisticii, precum si servicii de reparatii stivuitoare , . Puteti obtine cel mai bun pret pentru reparatii stivuitoare prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Asiguram lucrari de reparatii si intretinere atat pentru motostivuitoare cat si pentru electrostivuitoare . AMVEKO GRUP SRL asigura asistenta, service si reparatii pentru: transpalete manuale, transpalete electrice si semi-electrice, motostivuitoare GPL, . Service stivuitoare – acoperire nationala. Compară cele de companii din RÂMNICU VÂLCEA: FOX S. Prin serviceul nostru din Maracineni oferim servicii de reparatii pentru stivuitoare , precum si piese de schimb de marca. Reparatii in curtea clientului.


Inchirieri stivuitoare , piese stivuitoare , reparatii stivuitoare, anvelope stivuitoare. Lovetch și Balkancar Sredetz pentru motostivuitoare Diesel şi GPL de 5-to, . Sedii: CEMPS dispune de puncte de service ce cuprind ateliere service si magazii piese de . Află date de contact, informaţii financiare, datorii . Companii - Servicii de reparatii si reconditionare, pentru motostivuitoare - Municipiul. Aveti un proiect pe termen limitat?


Sunteti la startul unei afaceri.

Descoperiti gama noastra completa de stivuitoare si echipamente de depozitare la Toyota Material Handling. Oferim stivuitoare industriale pentru manipularea . Domeniu de activitate: Vanzari si reparatii stivuitoare. Compania ROMSTIV GRUP SRL are o experienta de peste ani pe piata utilajelor si . Clark, echipamente de ridicat, piese de schimb originale prin. Vecar Om Est - societate care se ocupa cu vanzarea de echipamente de ridicat, cunoscute de altfel ca si electro si motostivuitoare , inchirierea pe termen scurt. Precotti SRL angajeaza Tehnician service stivuitoare in Ara Chișineu-Criș, Timișoara.


Serviciul este disponibil si in varianta cu manipulant (stivuitorist) autorizat. Stivuitor , Motostivuitor, Stivuitoare , Motostivuitoare , Stivuitor electric,. Stivbazar efectueaza lucrari de service stivuitoare , reparatii stivuitoare, atat pentru stivuitoare noi cat si second hand.


Cunostinte: mecanica, hidraulica, electrica, operare pc, permis cat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare