joi, 23 aprilie 2015

Service motostivuitor

Stivuitor compact Jungheinrich , cu capacitate de ridicare 5. Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Slatina , . Vanzari si service stivuitoare. Piese de schimb pentru toate marcile de stivuitoare. Piese Stivuitoare , piese schimb pentru toata gama de stivuitoare. Piese pentru stivuitoare Bobcat, Caterpillar, Clark, Daewoo-Doosan, Fiat OM,.


Alternator pentru stivuitor Clark CGPsi alte modele cu motor GM 4. Garantie Luni la orice stivuitor reconditionat cumparat de la noi si ani pentru orice stivuitor nou. Beneficiati de componente de inalta calitate cu piese de schimb care asigura aceeasi calitate, siguranta si fiabilitate. Inchiriati un stivuitor atat cat aveti nevoie. Mecanismul de directie - un ansamblu de parghii si piese care prin intermediul . Electrostivuitoare cu roti; Seria B2 Seria B3 Seria Bit; Electrostivuitoare cu roti; Seria B4 Seria B8 Seria Blitz Seria Centauro Seria Mak . Profitaţi de o mare varietate de vehicule Linde Motostivuitor second-hand din secţiunea noastră de vehicule utilitare disponibile pentru achiziţionare şi vânzare. Gama de piese de schimb pentru motostivuitoare, pentru electrostivuitoare , reach truckuri, precum si piesele de schimb pentru electrocare este caracterizata de . In calitate de unic importator utilaje noi Linde Material Handling, aveti acces la o gama diversificata de piese de schimb originale.


Va oferim piese de schimb de calitate pentru orice tip de stivuitor disesel, electric sau LPG. Electrostivuitoarele YALE VM sunt destinate exploatarii atat in interior, cat si in exterior. Societatea TOTAL STIVUITOARE SRL a fost infiintata in . Echipamentele sunt dotate cu doua motoare,. ELECTROSTIVUITOARE ROTI YALE - SERIA VM t - t . Gasesti probabil cel mai bun pret la piese stivuitor cu Afacerist.


Piese electrostivuitor Linde Ean 201 motoarele electrice complete, rotile de pe ele, catarg din trei tronsoane ( Inaltime max m), punte spate completa. Pompa alimentare stivuitor Toyota (2 2H, 2J).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare