luni, 9 octombrie 2017

Boom lift

Suntem producători de mașini CNC de debitare tablă cu plasmă și oxigaz de peste ani în România iar numărul mașinilor vândute trece de pragul de 15 . Servicii profesionale de prelucrare a metalelor. Printre serviciile de prelucrari ale metalelor pe care le prestam in cadrul companiei noastre, se enumera:. Cu CNC-ul de debitat tabla , prin taiere cu plasma putem realiza orice cerinta a clientilor , pe orice material metalic pana la grosimea de 25mm, cu o suprafata . M- debitare cu plasma pentru grosime max.


Adresa: Bulevardul Muncii, Nr.

Cauze posibile ale defectelor de tăiere cu fascicol laser şi oxigen sau la tăiere prin topire cu. Cunoaste cineva firme care debiteaza tabla cu laser sau jet de apa la. Taiere cu laser tabla expandata Limex Brasov. Experienta si perseverenta ! Phoenix Laser este specializata in debitare laser , indoire, sudura. O echipa experimentata va sta la dispozitie sa raspunda oricarei solicitari din partea . Procesul de taiere cu laser permite executia unui numar mare de repere intr-un.


Calculator rapid de preturi pentru manopera si materiale.

Dureaza secunde sa aflii cat te costa sa. Optimizare pentru pierderi minime. Prelucrare prin taiere cu laser a pieselor din otel, inox si aluminiu. Indoire pe masini cu comanda. Debitare tabla si sarma de sudura.


Pentru debitarea tablelor TERQUA foloseste o instalatie de debitare cu LASER , de cea mai inalta productivitate, fabricata de firma BYSTRONIC – ELVETIA. Masina nu necesita mentenanta, este fiabila, . Aceasta masina de debitat cu laser , ofera viteza mare si acceleratie rapida, utilizand un centru de . Societatea noastra executa taiere laser de inalta precizie, cu capabilitatea de taiere. CNC GENERAL NUMERIC SRL executa debitari piese din table cu grosimi cuprinse intre 0. Helco este o companie specializata in prelucrarea metalului si apelam la procedee tehnice de taiere laser a colii de tabla , de indoire a produsului rezultat si . Pentru debitare, TRUMPF vă oferă posibilitatea de a lucra cu foarfece de tablă , foarfece de fante și mașini de grinotat. Infiintata ca raspuns la cererea pietei, compania . LaserFAB este o firma romaneasca cu sediul in Ploiesti.


Avem o echipa tanara de tehnicieni si designeri cu experienta in tehnologia de taiere LASER. Va oferim servicii profesionale de debitare table cu tehnologie laser , contururi simple sau complexe. Utilizand MASINA CNC DE TAIAT CU .

Fasciculul cu laser cu intensitate mare, cu infrarosu, de taiere cu laser ,. The fiber laser cutting method best most experienced in the industry in the production of sheet metal processing machinery manufacturers are rebuilding with . Aparate de tăiere cu plasmă Aparate de sudură MIG-MAG, WIG-TIG, MMA cu. Materiale de adaos pentru sudură Echipament de protecţie şi . Compară cele de companii din Iaşi: ARMAX SRL, CERASIL S. Compania ofera servicii complete a tablelor de metal cu tehnologie laser. Laser Processing este compania care se ocupă de procesarea oțelului, inoxului și aluminiului prin tăiere (debitare) laser , îndoire sau sudură.


Pentru taierea si decuparea cu laser a tablelor, SETUM dispune de masini performante TRUMPF, de mare. Dimensiunile maxime ale foii de tabla sunt:. Puritatea gazului de tăiere.


Cu cât este mai mare puritatea oxigenului de tăiere , cu atât viteza de . A MIELL Quality Magyarország nem EGY a minőségellenőrző cégek közül.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare