joi, 12 octombrie 2017

Montura hh amiko dm3800

Verificaţi înainte de instalare ca ţeava de susţinere a monturii să fie perfect. Fixaţi montura HH de ţeava de susţinere şi strângeţi cele şuruburi în formă de U , . Dupa mai bine de ani montura H-H a capatat un joc (grade) , am. Categoria: TELEVIZIUNE SATELIT. Subcategoria: Accesorii TV si conectica. Mai multe rezultate de la sateliti.


Monturi H-H pentru antene de satelit - Antene satelit, receptoare. Demonstratie functionare antena hh. Instalare, reglaj antene satelit in Bucuresti si imprejurimi.


Cumpara Montura H-H pentru antene maxim4m mecanism metalic, precizie ridicata de la eMAG! HH si le-am citit , tot nu am reusit sa instalez o. Optibox Anaconda H Offset 1. De zile ma chinui sa sa setez amiko alienpe motorul h-h. Nu reusesc de nici o culoare. TV - Audio - Video Accesorii audio- . Mi-am luat montura H-H sau motor, ma rog,.


Compatible Receiver: Receiver with DiSEqC 1. Interface Box F-type Connection . In suportul de tabla al motorasului tau H-H , unde capul motor poate culisa, acolo ai o rigla, pe o parte LATITUDE, pe partea ceealalta . Montura polara Hirschmann (Fesat 1K Set si Fesat 1Set Alu) si Gibertini OP 125L Alu ,respectiv OP 1S Află. Instalarea unei monturi H-H (Metoda Lenesa) Foarte multi virusati de satelit refuza ideea de a mai instala o antena cu motor H-H in locuri greu accesibile . In cazul in care anuntul mai este . Dimensiune montura :345x168x1mm. Monturile H-H sunt un tip nou de motor care se foloseşte din ce în ce mai mult în ultima vreme pentru motorizarea unei antene de satelit.


The file contains page( s) and is free to view, download or print.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare