marți, 3 octombrie 2017

Inchiriere dezumidificator cluj

Dezumidificator în Cluj -Napoca OLX. Servicii, afaceri, echipamente firme . Cluj Napoca si in Bucuresti, pentru perioade de inchiriere mai mari de zile, . Inchiriere dezumidificator profesional. Compania Aleco Air vinde și închiriază o gamă largă de purificatoare de aer, dezumidificatoare , aer condiționat, unelte, aparate de măsură și . Ideal pentru uscat sape, tencuieli noi sau afectate de inundatii. ProfTech Consulting SRL Cluj Napoca, Str.


Vanzare si inchiriere dezumidificatoare si umidificatoare profesionale. Uscarea sapelor, tencuielilor, constructiilor noi, demisolurilor si subsolurilor. Puteti obtine cel mai bun pret pentru inchiriere dezumidificatoare prin intermediul serviciului de cereri de oferta. CLIMA DESIGN SRL - Cluj Napoca, CLUJ. SC Novatrix SRL- Targu-Mures Detin acest aparat pentru inchiriere.


Este un dezumidificator profesional ideal pentru constructii . Timpul si bugetul dumneavoastra necesita solutii flexibile. Dedeman va pune la dispozitie echipament profesional la parametri optimi de . Va punem la dispozitie varianta de achizitionare sau inchiriere atat pentru dezumidificatoare cat si. Membru al Camerei de Comert si Industrie Cluj Napoca.


Un serviciu convenabil pentru găsirea de anunțuri pentru furnizarea . La Cylex vei gasi informatia, împreună. Vânzarea și închirierea unei game variate de dezumidificatoare. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie . Magazinele noastre ofera spre inchiriere o gama larga de scule si utilaje, conditiile. Cumpără dezumidificatoare , umidificatoare de la SOLDEC:.


Adresa: Strada Câmpului, Nr. Soldec comercializează și închiriază dezumidificatoare profesionale sau dezumidificatoare casnice. SC Soldec SRL Cluj -Napoca, Strada Octavian Goga Nr.


Industrial Access SA ofera spre inchiriere dezumidificator model Master DH62. Sediu social: Cluj Napoca, Strada Take Ionescu nr 7 cod 400.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare