joi, 19 octombrie 2017

Dispozitiv indoit platbanda pe cant

Dispozitiv Jutec PB pentru indoit platbanda si bare de otel. Cu acest dispozitiv se fabrica arcuri de cerc, ovaluri si alte forme circulare din profilele laminate, atat normal cat si pe cant. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Masini pentru presat si aplicat adeziv.


Platbanda otel - indoire pe raza. In filmulet se prezinta rularea unei platbande 30x10mm pe cant. Masina de indoit universala de la importatori directi prezenti pe Bizoo. MASINA ELECTRICA PENTRU INDOIT FIER BETON.


Mașini de îndoit profile second hand - găsește utilajul pe care îl dorești dintre buc. I, teava plina, teava goala, platbanda si chiar se pot torsiona bare cu ajutorul sitemului de. Masina ruleaza: - profil platbanda 40(50)x(8;10) mm – PE CANT ! Indoire profil rectangular mm. As dori o idee pentru un dispozitiv de indoit tabla capacelor sau. Am avut niste platbanda mai lata si de 1mm.


DISPOZITIV INDOIT TEAVA CUPRU. Pentru îndoirea exactă până la 180° a țevilor fabricate din cupru moale, alamă, aluminiu și oțel de precizie . Cele mai bune preturi la dispozitive pentru indoit colturi Transport gratuit Livrare. Cant : CERE Oferta personalizata.


Compara produs Adauga la favorite; Printeaza. Masina stationara pentru aplicat cant pe suprafete curbe Nikmann KZM 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare