miercuri, 18 octombrie 2017

Thermal paste

Fulie, roata cauciuc pentru masina de taiat beton 130x200xmm=1leibuc. Disc diamantat, cu segmente, pentru debitare beton , Bosch Standard for Concrete, 1x 22. Acest disc a fost proiectat special pentru masinile de taiat cu disc si pentru mesele de taiat materiale dure. Vari-Cut inseamna viteza mare de taiere, precum si . Published aprilie 20at 4× 3in categorie masini taiat asfalt. Comments are close but you can leave a trackback: . Masina de taiat asfalt , diametru disc 60cm, cu motor pe cilindri.


Masini taiat pereti; Ciocane batut tevi metalice; Foreze pneumatice. Aplicatii: Taie rosturi in beton proaspat (cca 24-ore de la turnare), pardoseli beton pro. Portofoliul nostru include generatoare, betoniere, motopompe, utilaje de prelucrare a suprafetelor din beton , precum si alte unelte si echipamente de constructii.


Drumul forestier, pe care şoferul zbura ca pe asfalt , era tăiat în pământul. Un val negru de panică era gata să mă cuprindă, atunci când mașina a derapat pe asfaltul alunecos din cauza ploii. Furgoneta a tăiat câteva benzi și s-a dus .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare